Acest concurs a expirat în data de 2014-08-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Stiu ce vreau sa castig! Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab 3, un smartphone Samsung Galaxy S4, un TV Led Smart Samsung sau alte premii!

Campania „STIU CE VREAU SA CASTIG!” va incepe la data de 23 aprilie 2014 si va dura pana la data de 06 august 2014.

La prezenta Campanie Promotionala participa urmatoarele produse fabricate si comercializate de catre Organizator: bautura racoritoare Tymbark Cool 2L cu eticheta promotionala. Produsul participant va putea fi identificat prin eticheta promotionala, care va contine numele promotiei – „STIU CE VREAU SA CASTIG!” si un extras din Regulamentul Oficial. Sub eticheta promotionala se va gasi un sticker care va avea imprimat un cod unic promotional alfanumeric, format din zece caractere. 

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant si:

  • sa trimita la numarul de telefon 1850 (tarif standard in retelele de telefonie mobila), in perioada 23 aprilie 2014 – 05 august 2014, inclusiv, un mesaj text scris (“SMS”) compus exclusiv din codul unic descoperit pe sticker-ul de sub eticheta promotionala aplicata pe Produsul Participant achizitionat sau
  • sa acceseze site-ul promotiei, tymbarkcool.ro si sa completeze formularul electronic de inscriere in Campanie, in perioada 23 aprilie 2014 ora 00:00 – 05 august 2014 ora 23:59, inclusiv, asa cum este acesta afisat pe site. Participantul se inregistreaza pe site-ul tymbarkcool.ro prin introducerea ID-ului de utilizator si a unei parole. Inscrierea participantului in cadrul Campaniei se realizeaza utilizand codul alfanumeric printat pe stickerul care se afla sub fiecare eticheta promotionala, format din 10 (zece) caractere. 

Un participant isi poate crea un singur cont aferent unui singur numar de telefon si unei singure adrese de mail. 

Pentru a participa la tragerea la sorti organizata saptamanal pentru unul din premiile constand in smartphone Samsung Galaxy S4, tableta Samsung Galaxy Tab 3 sau TV Led Smart Samsung, participantul trebuie sa directioneze codurile inscrise pe site catre premiul pentru care opteaza. Mai multe coduri inscrise acorda participantului mai multe sanse de castig, astfel: 

  • pentru un premiu constand in Tableta Samsung Galaxy Tab 3 memorie 16 GB: 2 coduri unice valide inscrise acorda participantului o sansa de castig
  • pentru un premiu constand in smartphone Samsung Galaxy S4, memorie 16 GB: 3 coduri unice valide inscrise acorda participantului o sansa de castig
  • pentru un premiu constand in TV LED Smart Samsung, diagonala 107 cm, Full HD: 4 coduri unice valide inscrise acorda participantului o sansa de castig

In plus, participantii care inscriu coduri unice valide pe site, pot fi declarati castigatori ai momentelor norocoase.

In cadrul Campaniei Promotionale “STIU CE VREAU SA CASTIG” Organizatorul va oferi un numar total de 1.545 de premii, dupa cum urmeaza:

1.500 de premii constand in:

  • Casti cu microfon Samsung 
  • Memorie USB Kingston Data Traveler 
  • Mouse Wireless Hama

Premiile vor fi oferite participantilor care transmit prin SMS sau inscriu pe site-ul Campaniei Promotionale coduri unice valide intr-unul din momentele norocoase ale Campaniei. Castigatorul va avea posibilitatea sa-si aleaga oricare dintre cele trei categorii de premii. 

45 de premii constand in: 

  • tableta Samsung Galaxy Tab 3, memorie 16 GB (15 premii) 
  • smartphone Samsung Galaxy S4, memorie 16 GB (15 premii) 
  • TV Led Smart Samsung, diagonala 107 cm, full HD (15 premii)

Premiile vor fi oferite participantilor care inscriu pe site-ul Campaniei Promotionale coduri unice valide si care sunt desemnati castigatori in urma tragerilor la sorti organizate saptamanal.