Acest concurs a expirat în data de 2014-04-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga zilnic un iPhone 5S, saptamanal un MacBook Pro sau un Samsung Ultra HD Curved TV!

Campania KENT „Priveste progresul dintr-o noua perspectiva”, organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe la data de 10 Martie 2014 (ora 00:00:00) si se va incheia la data de 20 Aprilie 2014 (ora 23:59:59), inclusiv.

Produsele participante la campania KENT „Priveste progresul dintr-o noua perspectiva” sunt noile pachete de tigarete KENT HD (toate variantele). Fiecare pachet participant la aceasta Campanie contine un cod unic format din 8 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant.

Mecanismul de desfasurare a campaniei:

  1. Campania KENT „Priveste progresul dintr-o noua perspectiva” se desfasoara prin intermediul website-ului www.experience-tomorrow.com (disponibil si in varianta pentru telefon mobil). 
  2. Pentru a participa la aceasta campanie, consumatorii trebuie sa isi creeze cont. O persoana adulta si fumatoare isi poate crea cont prin completarea urmatoarelor informatii: numar de telefon mobil, data nasterii, adresa e-mail, nume si cod unic. 
  3. Dupa completarea datelor in formularul pentru crearea contului pe website, fiecare participant trebuie sa-l activeze accesand link-ul primit pe adresa de email folosita la crearea contului. Daca un consumator nu isi activeaza contul, acesta nu va putea introduce coduri pe website. 
  4. Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor. Sansele se cumuleaza in contul fiecarui participant, in sectiunea Contul meu. O adresa de e-mail poate fi folosita o singura data, la crearea unui cont.
  5. Cu ajutorul unui singur cod valid introdus, participantii se inscriu in tragerea la sorti pentru Marele Premiu. Fiecare nou cod valid introdus reprezinta o sansa in plus la Marele Premiu
  6. Un Participant poate introduce maxim 10 coduri valide intr-o singura zi, indiferent de metoda folosita pentru inscriere (website sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei Campanii. 
  7. Pentru a putea participa la aceasta Campanie cu mai multe coduri diferite, Participantul trebuie sa le inregistreze separat pe www.experience-tomorrow.com. 

 Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt: 

  •  A. Marele premiu, un SAMSUNG ULTRA HD CURVED TV. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul Campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid, indiferent de metoda de inscriere (website desktop sau mobil). 
  •  B. Premii saptamanale: 6 computere MAC PRO , acordate prin tragere la sorti saptamanala (cate un computer MacBook Pro in fiecare saptamanaP). Fiecare cod introdus saptamanal reprezinta o sansa pentru un COMPUTER MAC PRO. Sansele pentru acest premiu se reseteaza in fiecare saptamana. Tragerile la sorti vor avea loc pe 18 Martie, 25 Martie, 1 Aprilie, 8 Aprilie, 15 Aprilie si pe 23 Aprilie 2014. 
  •  C. Premii zilnice, instant - 42 de iPhone 5s - acordate conform urmatorului mecanism: inainte de inceperea Campaniei are loc o tragere la sorti electronica prin care se vor desemna aleator momente castigatoare pentru fiecare premiu acordat instant, extragere asistata de un notar public. Toate momentele castigatoare se vor extrage in formatul: [zi/luna/an/ora/minut+ n (nr. de ordine)] pentru fiecare iPhone 5s acordat. Acest premiu va fi castigat de al n-lea participant care va introduce un cod valid, dupa Momentul desemnat castigator. Se va acorda cate un premiu iPhone 5s pe zi. 

Pe toata durata campaniei un participant poate castiga: Marele Premiu, un premiu saptamanal si un iPhone 5s