Acest concurs a expirat în data de 2014-12-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o masina Nissan Juke si experiente Smart!

Campania promotionala "Traieste Viata fara Cash si castiga o masina Nissan Juke si experiente Smart" va avea loc in toate unitatile Raiffeisen Bank S.A., pe teritoriul Romaniei, va incepe la data de 7 aprilie 2014 si se va desfasura pana la data de 21 decembrie 2014, inclusiv. 

Campania promotionala este deschisa tuturor persoanelor fizice, cu varsta de minimum 18 ani impliniti in data de 07.04.2014, domiciliate in Romania, clienti sau non–clienti ai Raiffeisen Bank S.A..

Criterii pentru participarea la Campania promotionala cu tragerea la sorti din data de 12 ianuarie 2015 al carei premiul consta intr-o masina Nissan Juke, 1.6L, 94CP, 2WD, MT, VISIA, culoare neagra, produsa de Nissan:

  • Sa fie persoana fizica, client al Raiffeisen Bank S.A., cu varsta de peste 18 ani
  • Sa nu apartina segmentului de clientela Premium Banking sau FWR
  • Sa se inregistreze pe site-ul viatafaracash.raiffeisen.ro sau viatafaracash.ro, furnizand urmatoarele informatii obligatorii: nume, prenume, adresa de email, nr. telefon, oras, parola, confirma parola
  • Se va completa CNP-ul pentru ca Organizatorul sa ii poata identifica in baza de date Raiffeisen Bank S.A. cu scopul de a verifica si valida in concurs tranzactiile efectuate prin metodele de plata alternativa 
  • Sa utilizeze in perioada 07.04.2014 – 21.12.2014, inclusiv, de cel putin cinci ori, unul dintre urmatoarele canale alternative ale Raiffeisen Bank S.A: Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Smart Mobile pentru tableta, SmartTel, Raiffeisen Direct, ConfortaBill, Card de debit sau de credit pentru plata la POS, Card de debit sau de credit pentru plata Online, Plata facturilor la ATM/Incarcarea unei cartele electronice la ATM, pentru realizarea unei tranzactii si/sau achizitia unui produs/ serviciu bancar oferit de Raiffeisen Bank S.A..

Pentru ca participantii sa fie validati, putand fi inclusi in extragerea castigatorilor, acestia trebuie sa efectueze cel putin cinci tranzactii valide in perioada 07.04.2014 – 21.12.2014, inclusiv, utilizand unul dintre canalele alternative: Raiffeisen Online, Smart Mobile, Raiffeisen Smart Mobile pentru tableta, ConfortaBill, Raiffeisen Direct, Smart Tel, Card de debit sau de credit la POS, Plata Facturilor la ATM.  

Criterii pentru participarea la Campania promotionala, premiul constand in experienta aleasa de castigator pe luna respectiva, din cele propuse de Organizator:

  • Sa fie persoana fizica, client al Raiffeisen Bank S.A., cu varsta de peste 18 ani
  • Sa nu apartina segmentului de clientela Premium Banking sau FWR; 
  • Sa se inregistreze pe site-ul viatafaracash.raiffeisen.ro sau viatafaracash.ro, furnizand urmatoarele informatii obligatorii: nume, prenume, adresa de email, nr. telefon, oras, parola, confirma parola. 
  • Sa se logheze in vederea alegerii uneia din cele 10 experiente propuse de Organizator in luna participarii. Experientele se schimba de la o luna la alta, pe o tema data. Utilizatorul isi poate schimba experienta aleasa in contul lui de utilizator, de cate ori doreste, pe parcursul lunii. 
  • Sa utilizeze in urmatoarele luni: 
    • Luna 1: 7 aprilie – 30 aprilie 2014
    • Luna 2: 1 mai – 31 mai 2014
    • Luna 3: 1 iunie – 30 iunie 2014
    • Luna 4: 1 iulie – 31 iulie 2014
    • Luna 5: 1 august – 31 august 2014
    • Luna 6: 1 septembrie – 30 septembrie 2014
    • Luna 7: 1 octombrie – 31 octombire 2014
    • Luna 8: 1 noiembrie – 30 noiembrie 2014
    • Luna 9: 1 decembrie – 21 decembrie 2014, inclusiv, unul dintre urmatoarele canale alternative ale Raiffeisen Bank S.A.: Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Smart Mobile pentru tableta, SmartTel, Raiffeisen Direct, ConfortaBill, Card de debit sau de credit pentru plata la POS, Card de debit sau de credit pentru plata Online, Plata facturilor la ATM/Incarcarea unei cartele electronice la ATM, pentru realizarea unei tranzactii si/sau achizitia unui produs/ serviciu bancar oferit de Raiffeisen Bank S.A..

Va fi desemnat un castigator pe luna. Castigatorul se va desemna automat ca fiind clientul cu cel mai mare numar de tranzactii desfasurate prin oricare dintre metodele alternative de plata, in conditiile in care utilizeaza cel putin 2 produse diferite pentru realizarea tranzactiilor si una dintre tranzactii este prin Raiffeisen Online sau prin Raiffeisen Smart Mobile (Raiffeisen Online, Smart Mobile, Raiffeisen Smart Mobile pentru Tableta ConfortaBill, Raiffeisen Direct, Smart Tel, Card de debit sau de credit la POS, Plata Facturilor la ATM) pe intreaga luna de campanie si care, prin contul sau pe www.viatafaracash.raiffeisen.ro., si-a ales o experienta in luna respectiva din cele 10 propuse de Organizator. 

Criterii pentru participarea la Campania promotionala, premiul constand intr-un premiu lunar in fiecare luna, inspirat din categoria lunii: 

  • Sa fie persoana fizica, client sau non-client al Raiffeisen Bank S.A., cu varsta de peste 18 ani
  • Daca este client al Raiffeisen Bank S.A., sa nu apartina segmentului de clientela Premium Banking sau FWR 
  • Sa se inregistreze pe site-ul www.viatafaracash.raiffeisen.ro sau www.viatafaracash.ro furnizand urmatoarele informatii obligatorii: nume, prenume, adresa de email, nr. telefon, oras, parola, confirma parola.
  • Sa se logheze in vederea inscrierii unei experiente traite de el pe tema lunii respective anuntate de Organizator.
  • Sa inscrie o experienta traita de el pe tema lunii respective anuntate de Organizator, completand informatiile obligatorii: titlu, descriere (text) despre ce experienta interesanta a trait el si vrea sa o faca cunoscuta. Optional, se poate incarca (upload) o imagine reprezentativa. 
  • Sa adune cat mai multe voturi pentru acea experienta, astfel incat ea sa fie inclusa in primiele 20 cele mai votate experiente din luna respectiva. Primele 20 cele mai votate experiente vor intra in tragerea la sorti. Optional, pot invita 1 – 10 prieteni care, daca isi creaza cont pe site, ii aduc sanse in plus in extragere (1 prieten care si-a facut cont = o sansa in plus la premiu, in limita a maxim 10). 

Lunar se va extrage cate un castigator dintre primele cele mai votate 20 de experiente.

Criterii pentru participarea la Campania promotionala, premiul constand intr-o tableta Samsung Galaxy Tab:

  • Sa fie persoana fizica, client sau non-client al Raiffeisen Bank S.A., cu varsta de peste 18 ani
  • Daca este client al Raiffeisen Bank S.A., sa nu apartina segmentului de clientela Premium Banking sau FWR
  • Sa acceseze site-ul facebook.com/ViataFaraCash, sa dea Like paginii si sa acceseze aplicatia in perioada 1 iulie 2014 – 30 septembrie 2014
  • Sa completeze formularul cu datele obligatorii: nume, prenume, adresa de email, nr. telefon, oras.
  • Sa acceseze una din temele propuse de Organizatori si sa propuna o experienta care sa raspunda cerintelor date (categorie experienta, locatie experienta, buget necesar etc.). 
  • Sa adune cat mai multe voturi pentru acea experienta, astfel incat ea sa fie inclusa in primiele 20 cele mai votate experiente din luna respectiva. Primele 20 cele mai votate experiente vor intra in tragerea la sorti. 

Lunar se va extrage prin tragere la sorti cate un castigator dintre primele cele mai votate 20 de experiente propuse.

Premiile oferite de Organizator in cadrul acestei Campanii promotionale sunt urmatoarele: 

  • un premiu in valoare neta de 8000 Eur, incl TVA, costul nu include taxa de mediu, constand intr-o masina Nissan Juke, 1.6L, 94CP, 2WD, MT, VISIA, culoare neagra, care va fi acordat prin tragere la sorti. La aceasta tragere la sorti participa toti participantii la Campania promotionala care utilizeaza de cel putin cinci ori oricare dintre canalele Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Smart Mobile pentruTableta, 
    ConfortaBill, Raiffeisen Direct, Smart Tel, Card de debit sau de Credit la POS, Plata Facturilor la ATM/Incarcare cartela electronica la ATM.
  • 9 premii constand in experienta aleasa de castigator pe luna respectiva, din cele propuse de Organizator. Va fi acordat un premiu garantat lunar timp de 9 luni de zile participantului ce a efectuat cel mai mare numar de tranzactii prin oricare dintre metodele alternative de plata participante la campanie in luna respectiva, utilizand minimum 2 metode de plata diferite, una dintre metode fiind obligatoriu Raiffeisen Online sau Raiffeisen Smart Mobile, si care, prin contul sau pe www.viatafaracash.raiffeisen.ro., si-a ales o experienta in luna respectiva din cele 10 propuse de Organizator.
  • 3 premii in valoare neta de 1480 Lei, incl TVA constand intr-o Tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu procesor Dual-CoreTM 1.50GHz, 8", 1.5GB DDR2, 16GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Android 4.2 Jelly Bean, White care va fi acordata prin tragere la sorti; la aceasta tragere la sorti participa toti participantii la Campania promotionala care si-au completat datele pe www.facebook.com/ViataFaraCash, au raspuns uneia din temele lansate de Organizartor, si sa stranga voturi pentru a intra in top 20 cele mai votate experiente propuse.