Acest concurs a expirat în data de 2014-09-15. Vezi concursurile active aici.
Castiga un smartphone Allview X2 Twin!

Campania publicitara “Castiga un smartphone Allview X2 Twin”  este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei,  va fi lansata la data de 28 august 2014 si se va derula pana la data de 14 septembrie 2014, urmand ca la sfarsitul campaniei sa fie desemnat castigatorul. 

Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face prin intermediul paginii de Facebook si website-ul companiei, urmand toti pasii din aplicatia de concurs. 

Castigatorul premiului va fi desemnat la data de 15 septembrie 2014. Extragerea va fi realizata automat prin intermediul aplicatiei care gazduieste concursul. Castigatorul extras va fi validat de Organizator. 

Premiul campaniei consta intr-un smartphone Allview X2 Twin. Toti concurentii inscrisi in campanie vor castiga garantat un voucher in valoare de 150 lei pentru achizitionarea smartphone-ului Allview X2 Twin exclusiv prin intermediul shop-ului online Allview de la adresa allview.ro/shop. Voucher-ul este valabil in perioada 15 septembrie – 30 septembrie 2014.