Acest concurs a expirat în data de 2014-10-14. Vezi concursurile active aici.
Asus Transformer Book T100 este un model compact, usor, care poate fi folosit atat ca o tableta cu Windows, cat si ca un laptop clasic.

TechInStyle te invită la un concurs dotat cu un premiu atractiv, în cadrul unei campanii de abonare la newsletterul ASUS România.

Completează formularul disponibil pe pagina concursului și intră în cursa pentru Transformer Book T100. Dacă ești deja abonat, poți intra în concurs prin reconfirmarea subscripției, transmițând același formular.

După transmiterea formularului, veți primi un email cu o confirmare de participare. Noii abonați trebuie să își confirme și subscripția în cazul primirii unui mesaj dedicat (abonații existenți nu primesc această solicitare).

Concursul se va încheia luni, 13 octombrie, la ora 14.00, iar câștigătorul vor fi desemnat în urma unei trageri la sorți folosind random.org, din rândul abonaților activi la newsletterul ASUS România înscriși la concursul de față. Momentul extragerii va fi înregistrat, iar rezultatul va fi publicat online în cadrul acestei pagini.