Acest concurs a expirat în data de 2014-09-08. Vezi concursurile active aici.
Castiga un Porsche 911, o calatorie in Italia sau alte premii!

Concursul "Martini Monza" se desfășoară in perioada 29 mai 2014 - 7 septembrie 2014, iar înscrierile trebuie să se 
realizeze în perioada 29 mai 2014 - 13 iulie 2014.

Concursul constă în 3 runde. Datele de desfasurare a Rundelor sunt următoarele: 

  • Runda 1 - de la ora 10:00:00 a zilei de 29 mai 2014 până la ora 23:59:59 a zilei de 13 iulie 2014
  • Runda 2 - de la ora 0:00:00 a zilei de 14 iulie 2014 până la ora 23:59:59 a zilei de 31 iulie 2014
  • Runda 3 - din 5 septembrie 2014 până în 7 septembrie 2014

Modalitatea de înscriere

  • Runda 1 

Runda 1 constă în trei probe, și anume susținerea a două teste de aptitudini contra timp și elaborarea unui răspuns la o întrebare. Participantii trebuie sa cumpere in perioada 29 Mai -14 Iunie 2014 oricare din variantele Martini (Martini Bianco, Martini Rosso, Martini Rosato, Martini Extra Dry, Martini Asti, Martini Brut, Martini Prosecco , Martini Royale Bianco, Martini Royale Rosato si Martini Rose) cu eticheta promotionala razuibila si sa pastreze sticla cu eticheta razuibila si Bonul Fiscal care dovedeste achizitionarea acesteia. Inscrie codul pe facebook.com/martini, participa si ai sansa sa castigi un Porsche 911 oferit de MARTINI castigatorului Rundei 3. 

Pentru a participa la Concurs, concurenții trebuie ca, înainte de încheierea Perioadei de Înscriere, să facă următoarele: 

  • a) Să viziteze Pagina de Internet
  • b) Sa introduca Codul unic inscris pe eticheta razuibila a sticlei de MARTINI achizitionata si sa pastreze Bonul Fiscal care dovedeste achizitionarea acesteia
  • c) Să treacă de orice verificări ale vârstei (confirmând data de naștere corectă)
  • d) Să bifeze căsuța corespunzătoare pentru a confirma faptul că au citit și sunt de acord cu Termenii, condițiile și politica MARTINI privind prelucrarea datelor cu caracter personal și cea privind fișierele temporare (cookies)
  • e) Să termine primul test de aptitudini – „pornește mașina”, o probă contra timp
  • f) Să termine al doilea test de aptitudini – „paharele Royale”, o probă contra timp
  • g) Să se înregistreze pe Pagina de Internet, introducând numele întreg, data nașterii, numărul de telefon și adresa de e-mail sau prin intermediul contului personal de Facebook
  • h) Să răspundă la întrebarea: „De ce trebuie să fii tu acela care să câștige un Porsche 911?"
  • i) Să bifeze „Da” sau „Nu” - dacă doresc sau nu să fie incluși în lista MARTINI de adrese pentru primirea de notificări de marketing
  • j) Să bifeze „Da” sau „Nu” - dacă sunt sau nu de acord cu prelucrarea datelor lor personale, în alte scopuri de marketing decât marketing-ul direct al produselor și serviciilor MARTINI
  • k) Să bifeze „Da” sau „Nu”, dacă sunt sau nu de acord cu utilizarea imaginii lor în scopul desfășurării acestui Concurs; acordarea acestui consimțământ este voluntară, cu toate acestea, ea este necesară pentru participarea în Runda 2 și Runda 3 a acestui Concurs
  • l) Să apese butonul ,,Trimite”

(toate acestea împreună reprezentând „Runda 1”)

Numai concurenții care trimit o înscriere completă vor intra în Runda 1 din Concurs. Numai un număr limitat de Concurenți va trece mai departe în Rundele următoare ale Concursului. Fiecare înscriere în parte va fi evaluată de o comisie alcătuită din doi reprezentanți ai Organizatorului și un reprezentant al MARTINI. Fiecare înscriere în parte va fi evaluată de Comisia de Concurs pe baza următoarelor criterii și a ponderii atribuite respectivelor probe din Runda 1: 

  • a.) Timpul necesar pentru terminarea primului test de aptitudini (10%); 
  • b.) Timpul necesar pentru terminarea celui de-al doilea test de aptitudini (10%); și 
  • c.) Creativitatea, originalitatea și compatibilitatea cu spiritul mărcii Martini ale răspunsului la întrebarea din Runda 1 a Concursului (80%). 

În fiecare zi, primii 3 (trei) Concurenți cu înscrieri evaluate de Comisia de Concurs ca îndeplinind cel mai bine criteriile stabilite, vor fi selectați și vor câștiga un premiu.

  • Runda 2 

Câștigătorii fiecărei săptămâni vor avea dreptul de a intra în Runda 2 și vor fi invitați (pe adresa de e-mail indicată cu ocazia înregistrării) să își încarce, utilizând link-ul furnizat în invitație, o fotografie care îi arată savurând un MARTINI Royale si sa raspunda anumitor intrebari care vor fi mentionate in invitatia trimisa de catre Organizator. Inscrierile trebuie sa se realizeze pana pe 12 iulie 2014 ora 20:00, exceptand inscrierile castigatorilor saptamanali ale ultimei saptamani din Runda 1 care se pot inscrie pana pe 14.07.2014 ora 20:00. 

Prima Fotografie cu cele mai multe voturi obținute până la finalul Perioadei Rundei 2 va câștiga Runda 2 și va primi un premiu. După Perioada Rundei 2, Comisia de Concurs va număra voturile, și va selecta câștigătorii Rundei 2.

  • Runda 3 

Câștigătorul Rundei 2 va avea dreptul de a intra în Runda 3, pe parcursul căreia acesta va concura pentru Marele Premiu cu câștigătorii din alte țări. Pentru a intra în Runda 3, câștigătorul Rundei 2 trebuie să accepte premiul pentru Runda 2 și să își anunțe participarea în Runda 3, în scris, până la 15.08.2014. În Runda 3, Concurenților li se va cere să execute o probă care va fi dezvăluită de MARTINI, Concurenților din Runda 3, la data de 6 septembrie 2014, in cadrul unei excursii in Italia. 

Proba va fi evaluată de juriul numit de către MARTINI. Componența juriului va fi anunțată înainte de dezvăluirea Probei. Juriul va evalua Proba executată de fiecare Concurent din Runda 3 pe baza următoarelor criterii: creativitate, originalitate și compatibilitate cu spiritul mărcii Martini. Concurentul a cărui Probă, în opinia Comisiei de Concurs, îndeplinește cel mai bine criteriile de jurizare, va fi selectat de către Comisia de Concurs ca fiind câștigătorul Rundei 3.

Câștigătorii fiecărei Runde vor primi următoarele premii: 

  • cele mai bune 3 rezultate din fiecare zi a Rundei 1: un kit Martini Royale compus din 2 pahare Martini Royale, un Martini Prosecco si un Martini Bianco
  • cele mai bune 12 rezultate din fiecare săptămână a Rundei 1: un cadou Williams Martini Racing
  • cel mai bun rezultat al Rundei 2: o călătorie in Italia
  • cel mai bun rezultat ale Rundei 3: Porsche Carrera Coupe 911