Acest concurs a expirat în data de 2014-09-19. Vezi concursurile active aici.
Avon - Glamour Fashion Angels 2014

Campania promotionala Avon - Glamour Fashion Angels 2014” se desfăşoară pe teritoriul Romaniei, in Bucuresti, in Afi Palace Cotroceni (Bulevardul Vasile Milea, Nr. 4, Sector 6), zilnic in intervalul orar 18:00 – 20:00, in perioada: 8 – 18 septembrie 2014.

Pentru a putea participa la Campania promotionala, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  1. Sa fie prezenti in perioada campaniei si in intervalul orar mentionat mai sus la cornerul Glamour Fashion Angels.
  2. Sa primeasca de la promoterii AVON talonul de participare si sa il completeze cu urmatoarele date personale: Nume, Prenume, Telefon mobil, Adresa e-mail, Adresa, Data completarii, Semnatura.
  3. Sa introduca talonul in urna disponibila la cornerul Glamour Fashion Angels. Depunerea talonului in urna trebuie sa se faca pe Durata Campaniei promotionale.

Pentru a fi considerat valid un talon trebuie sa aibe completate campurile nume, prenume, telefon mobil si adresa de e-mail.

Participantii care au urmat pasii precizati la punctele 1, 2 si 3 de mai sus, vor fi inscrisi in campania promotionala cu premii din partea Avon ce constau in:

  • 1 set cadou/ora format din urmatoarele produse:
    • 1 Ruj Ultra Color Bold
    • 1 Mascara Bog& Daring
  • 1 set cadou/zi format din urmatoarele produse:
    • 1 Ruj Ultra Color Bold
    • 1 Mascara Bog& Daring
    • 1 Apa de parfum Today Tomorrow Always 50 ml

O persoana are dreptul sa participe la Campania promotionala cu mai multe taloane, dar un participant poate castiga un singur premiu din partea Avon, pentru un talon completat, ca urmare a indeplinirii condiilor de mai sus.

Desemnarea castigatorilor Campaniei promotionale va fi efectuata prin tragere la sorti la sfarsitul fiecarei zile din perioada campaniei, in prezenta unei Comisii formata din minim doi reprezentanti ai Organizatorului. Acestia vor extrage si valida zilnic trei taloane, astfel :

  • primele 2 taloane extrase vor fi castigatoare de premii pe ora: 1 premiu aferent intervalului orar 18:00 – 19:00 si 1 premiu aferent intervalului orar 19:00 – 20:00
  • cel de-al 3-lea talon extras va fi castigatorul premiului pe zi