Acest concurs a expirat în data de 2014-07-26. Vezi concursurile active aici.
Castiga bilete la urmatorul derbi dintre FC Barcelona și Real Madrid, o minge de fotbal sau un set Nivea Men Sensitive

Concursul „NIVEA MEN – Academia de dribling” este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 12.06.2014, ora 15:00 si va dura pana la 25.07.2014, ora 15:00.

In cadrul concursului se vor acorda premii prin tragere la sorti electronica, dupa cum urmeaza:

  • Premii mici – 100 de premii, fiecare constand intr-un set de produse NIVEA MEN Sensitive
    • 1 x Gel de ras NIVEA MEN Sensitive 200 ml
    • 1 x Balsam after shave NIVEA MEN Sensitive 100 ml
  • Premii medii – 50 de premii, fiecare constand in cate o mingie de fotbal
  • Premiul cel mare care consta in 2  bilete la un meci „El Clasico”, intre FC Barcelona si Real Madrid, care va avea loc pana la finalul anului 2014, in functie de planificarea meciurilor. Premiul include transport cu avionul dus-intors, pe ruta Bucuresti – Spania (Barcelona sau Madrid, in functie de locatia unde se va desfasura partida de fotbal), cazare pentru o noapte, in camera dubla, la hotel de minim 3 stele, pentru castigator si insotitor. 

Pentru a putea castiga unul dintre premiile oferite prin tragere la sorti, Partipantul trebuie sa se inscrie si sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba drept de participare la concurs
  • sa se inscrie exclusiv in perioada concursului mentionata de mai sus

Pentru a participa, o persoana trebuie intre in aplicatia de concurs de pe pagina www.niveamen.ro/concurs si sa parcurga toti pasii indicati in tutorialele (ghidurile) video prezentate. Aceste tutoriale (ghiduri) ii invata pe participantii pasionati de fotbal miscari care sa ii transforme in jucatori mai buni. In fiecare tutorial (ghid) video sunt mentionate butoanele/tastele pe care participantii trebuie sa le apese si in ce ordine pentru a imita miscarile jucatorului de fotbal din tutorialele (ghidurile) video.

Daca un participant reuseste sa repete toate miscarile din toate tutorialele (ghidurile) video din aplicatie, in timpul dat (fiind vorba de un concurs contra cronometru), atunci poate sa isi lase datele personale si de contact: nume, prenume, data nasterii, adresa e-mail, numar telefon, adresa de domiciliu in vederea trimiterii premiului prin Posta Romana (valabil pentru premiile constand in seturi de produse NIVEA MEN Sensitive si mingii de fotbal), in formularul din aplicatie, fiind astfel inscris in tragerea la sorti de la finalul campaniei.

Un participant se poate inscrie in tragerea la sorti de fiecare data cand reuseste sa duca la bun sfarsit pasii indicati in tutoriale (ghiduri).

In data de 31.07.2017, va avea loc tragerea la sorti in cadrul careia vor intra inscrierile valide efectuate in perioada 12.06.2014, ora 15:00 – 25.07.2014, ora 15:00. Se va acorda un premiu constand in 2 (doua) bilete la un meci „El Clasico”, intre FC Barcelona si Real Madrid, care va avea loc pana la finalul anului 2014, in functie de planificarea meciurilor. Premiul include transport cu avionul dus-intors, pe ruta Bucuresti – Spania (Barcelona sau Madrid, in functie de locatia unde se va desfasura partida de fotbal), cazare pentru o noapte, in camera dubla, la hotel de minim 3 stele, pentru castigator si insotitor. Valoarea totala a premiului (bilete la meci, transport, cazare) este de 5056.32 lei + TVA, 50 de premii fiecare constand in cate o mingie de fotbal, in valoare unitara de 48.17 lei + TVA si 100 de premii, fiecare constand intr-un set de produse NIVEA MEN Sensitive (1 x Gel de ras NIVEA MEN Sensitive 200 ml si 1 x Balsam after shave NIVEA MEN Sensitive 100 ml), in valoare unitara de 33.51 lei + TVA.