Acest concurs a expirat în data de 2014-08-29. Vezi concursurile active aici.
Castiga 2 sezlonguri Madagascar, o umbrela cu diametrul de 3 metri si o geanta frigorifica!

Jocul “Vara captivanta cu  ChairPro“  începe la 22.07.2014 și se încheie la 28.08.2014 orele 23:59.

Tombola se desfășoară pe pagina oficială Facebook a ChairPro. Pentru a participa la aceasta, fiecare participant trebuie să răspundă în mod corect la întrebări și să se înregistreze prin completarea datelor personale (nume, e-mail, oraș și număr de telefon). Fiecare utilizator se poate înregistra o singură dată pentru a participa la tombolă cu adresa de e-mail.

Pentru a își mări șansele de a câștiga premiul, participantul înregistrat poate distribui prietenilor (prin Skype, e-mail sau pe peretele Facebook) link-ul primit după înregistrare. Când se înregistrează un prieten de-al său în joc urmând acest link, participantul primește o suplimentare de participare.

Participanții care doresc sa câștige unul dintre premiile speciale, vor vizita pagina ChairPro si vor face clic pe butonul Like și apoi vor reveni la pagina oficială a jocului pentru a răspunde la întrebarea.

În data de 29.08.2014, pe principiu aleatoriu se va extrage 4 dintre toți participanții care vor câștiga unul din premii următoare:

  • 2 sezlonguri usoare si confortabile Madagascar, culoare bej
  • 1 umbrela stabila si practica cu dimensiunile 3 m
  • 1 geanta frigorifica in culori estivale

Marele premiu va fi trimis prin curier la adresa de livrare indicată de către câștigător în termen de două săptămâni de la depunerea adresei.  Costurile de livrare vor fi suportate de către ChairPro.